top of page

NewbornShoots

Newborn fotografie is een prachtige vorm van fotografie die zich richt op het vastleggen van de eerste kostbare momenten van pasgeboren baby's. Het is een kunstvorm die veel geduld, zorg en expertise vereist om de tederheid en schoonheid van deze kleine mensjes vast te leggen.

Bij newborn fotografie draait alles om het creëren van een veilige en comfortabele omgeving voor je baby. We luisteren naar het ritme en de behoeften van de baby. We gebruiken zachte materialen en nemen de tijd om de baby te kalmeren voordat we beginnen met fotograferen.

Het doel van newborn fotografie is om de puurheid van pasgeboren baby's vast te leggen. We gebruiken vaak zachte kleuren, jullie eigen accessoires of dekentjes uit mijn client closet en natuurlijke plekken in huis om een rustige en serene sfeer te creëren. We leggen de kleine details vast, zoals de zachte haartjes, de kleine vingertjes en teentjes, en de schattige gezichtsuitdrukkingen die zo snel veranderen.

Een ander belangrijk aspect van newborn fotografie is het betrekken van de ouders, broers en/of zussen. Jullie spelen een essentiële rol in het creëren van een ontspannen en liefdevolle sfeer voor je baby. Ik moedig je dan ook aan om interactie te hebben met hun kleintje, knuffels te geven en liefdevolle momenten te delen. Dit zorgt voor authentieke en emotionele foto's die de band tussen ouders en kind weerspiegelen.

Newborn fotografie is een unieke manier om de prachtige en vluchtige momenten van de eerste weken van een baby's leven vast te leggen. Het is een investering in kostbare herinneringen die voor altijd gekoesterd zullen worden. Dus, als je op zoek bent naar een manier om de schoonheid van je pasgeboren baby te vereeuwigen, overweeg dan zeker een newbornshoot. Het resultaat zal je hart verwarmen en je laten genieten telkens als je naar die foto's kijkt.

Wanneer?

De newborntijd is vrij kort, het is daarom handig om tijdens je zwangerschap al aan te geven dat je een newbornshoot wil plannen na de bevalling. Dan houd ik er rekening mee in mijn agenda. 

Ik doe de newbornshoots meestal in de ochtend, we bepalen samen welk tijdstip jullie het best uitkomt.

De shoot kun je het best binnen enkele weken na de bevalling doen. Het aller puurst is tijdens de kraamweek, dan zijn de kleintjes op hun aller kleinst.

Kosten

Een newbornshoot is €350,- excl. reiskosten. 

Bij een zwangerschapsshoot ontvang je €50,- korting op de newbornshoot.

Optioneel kun je voor €50,- een klein album en voor €100,- een groot album bijbestellen met de foto's van de shoot.

newborn
newborn jackyshoots
JackyShoots newborn
newborn
JackyShoots newborn
JackyShoots newborn
newborn
newborn
newborn
newborn
newborn-43
JackyShoots - Boaz-43
JackyShoots - Boaz-14
JackyShoots - Guusje-58
JackyShoots - Lauren neworn-101
18087784099214668
18053071051264058
18134048419139241
bottom of page