Over Jacky

Hi!

Mijn naam is Jacky van Schaijk, ik ben sinds 2010 fotograaf, en inmiddels ook moeder van twee prachtige dochters en woon in het hart van de Bollenstreek. Ik fotografeer zwangerschappen, baby's, bruiloften, boudoir en gezinnen, maar ik doe ook veel zakelijke reportages.

In 2010 werd fotograferen mijn werk naast mijn studie, inmiddels reis ik door heel Nederland, en zo nu en dan ben ik zelfs in het buitenland te vinden voor mijn werk.

Ik zeg altijd: 'ik maak kunst van jouw herinnering.'

Zo zie ik mijn werk. Alles wat je voor altijd wilt herinneren op de allermooiste manier wil ik dolgraag zó voor je vastleggen.

Ik maak op de juiste momenten de foto's op de mooiste manier. Emotie, passie, romantiek, liefde en de sfeer van het moment stralen van iedere foto. 

Hiervoor maak ik gebruik van mijn professionele apparatuur, mijn nabewerkingsskills en mijn creativiteit en gave om te zien hoe de foto uiteindelijk zal worden, al voordat hij gemaakt is.

Als het moment een herinnering is geworden, ontvang je van mij de mooiste vereeuwiging, zodat je er voor altijd van kunt genieten.

Mocht je meer over mij willen weten, of ben je nu helemaal overtuigd en wil je met mij samenwerken? 

Klik dan hier om meteen contact op te nemen.

Liefs,

Jacky

09012021 Jacky-8.jpg