MiniShoots in de Bollenstreek | JackyShoots

Wat houdt het in?

Een aantal keer per jaar organiseer ik een MiniShoot in de studio. Dit houdt in dat we in 15-20 minuten een korte fotoshoot doen waarbij je 5 digitale foto's ontvangt in hoge resolutie. De MiniShoots hebben verschillende thema's.

Doordat het ongeveer een kwartier duurt, hebben we net genoeg tijd voor leuke foto's en is het niet te lang voor kindjes. 

Tip: De foto’s zijn een leuk cadeau voor opa's & oma's of voor op uitnodigingen of (kerst)kaarten.

Voor wie?

MiniShoots zijn meestal alleen voor kindjes, maar soms zijn de shoots ook voor bijvoorbeeld zwangere vrouwen, mama en/of papa met hun kindje of zelfs voor iedereen.

Het is een korte en voordelige shoot en daarom leuk voor iedereen.

Inschrijving MiniShoot

Op Instagram en Facebook worden de data gedeeld, dus houd de social media in de gaten. Stuur me een bericht om een plekje te reserveren voor de MiniShoot.

Als de datum nog niet open is voor inschrijving, dan kun je jezelf op de mailinglijst zetten voor de andere shoots, dan wordt je op de hoogte gebracht wanneer de inschrijving hiervoor open gaat. Dit doe je ook door een bericht te sturen via het contactformulier.

Kosten

De kosten van de MiniShoots variëren, maar beginnen vanaf €49,- incl btw en 5 digitale beelden in hoge resolutie.

Betaling

Wanneer je je inschrijft voor een MiniShoot, ontvang je per mail alle ins en outs over de shoot en een betaalverzoek. De betaling dient voor aanvang van de MiniShoot voldaan te zijn.

Locatie

De MiniShoots vinden plaats in de studio in De Zilk of op een buitenlocatie. 

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon

© JackyShoots.com - Contact