Zoeken

BoudoirShoots op locatie

In deze blogpost vertel ik je meer over de locaties voor een boudoirshoot.


Soms krijg ik de vraag waar ik de boudoirshoots doe. Dit is mogelijk in een hotel, bij je thuis, op een andere plek waar je de beschikking over hebt, zelfs buiten is een optie, eigenlijk is alles mogelijk, maar misschien is het nog wel het meest bijzonder dat ik mijn eigen ruimte hiervoor heb ingericht.


Mocht je dus geen plek weten om de shoot te doen, dan ben je welkom op mijn adres. Met een romantische oude jaren 20 trap met gietijzeren spijlen, een kamer met een sierlijk boudoir bed, natuurlijk, sfeervol en romantisch licht door vitrage, en volledige privacy.


Ik help je met de poses, geef instructies en samen bekijken we wat wel en niet bij de vormen van je lichaam past. Alle vrouwen zijn mooi, en ik focus op wat jij wilt laten zien.

Wil jij dit ook? Boek dan nu een shoot voor slechts €225,- inclusief een schitterend album en de foto's in een afgeschermde online gallery.


Bekijk hieronder een aantal foto's die ik hier heb gemaakt:


Liefs,


Jacky

0 keer bekeken
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon

© JackyShoots.com - Contact