Zoeken

Bruiloft | in Rotterdam

Bijgewerkt: 18 jul 2019

Wat is Rotterdam een gave stad om te mogen fotograferen, het ruwe van de flats, het stoere van de schepen, de charme van de skylines en de contrasten met de natuur en een schitterend bruidspaar.

In deze blog neem ik jullie mee naar de bruiloft van Bram en Kayleigh in 2018.

Zij trouwden 's avonds in Rotterdam, aan de Kralingse Plas. Hierdoor hadden we de hele dag voor de fotoshoot, en dat is geen ramp, kan ik je vertellen.


Laten we bij het begin beginnen. De dag begon bewolkt, ik mocht starten bij de bruidegom en daarna naar de bruid. Het aankleden was begonnen. Waarna we onze toch vervolgden naar de stad en daarna naar de Kralingse Plas voor de shoot.Eenmaal aangekomen bij de Plas hebben we foto's gemaakt tot het bijna zover was.Na de shoot was het zover, het diner, de geloften en het Ja-woord. We hebben schitterende herinneringen gemaakt aan deze mooie dag die met wat wolken begon en eindigde met een schitterend zonnetje.
Na de bruiloft hebben we nog een after wedding shoot gedaan tussen de hyacintenvelden in Noordwijkerhout. De resultaten hiervan zal ik binnenkort in een blog plaatsen.

0 keer bekeken
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon

© JackyShoots.com - Contact