top of page

ZwangerschapsShoot

Zwangerschapsfotografie is een prachtige manier om deze bijzondere periode vast te leggen. Het is een moment waarin een vrouw straalt van geluk en vol verwachting is, en zwangerschapsfotografie helpt om deze unieke fase in het leven van een vrouw te vereeuwigen.

Bij zwangerschapsfotografie draait alles om het vieren van de schoonheid en de kracht van het vrouwelijk lichaam. Ik begrijp hoe belangrijk het is om de zwangere vrouw op haar gemak te stellen en haar zelfverzekerd te laten voelen. We zorgen voor een ontspannen en comfortabele sfeer, waarin je jezelf vrij voelt om je natuurlijke schoonheid te laten zien.

De locatie van de fotoshoot speelt ook een belangrijke rol bij zwangerschapsfotografie. Veel klanten kiezen voor een buitenlocatie in de duinen of op het strand om een vleugje natuurlijke schoonheid toe te voegen aan de foto's.

Anderen geven de voorkeur aan een intieme setting in huis, waar de focus volledig op de zwangere vrouw en de huiselijke setting ligt. 

Tijdens een zwangerschapsshoot worden verschillende poses en composities gebruikt om de schoonheid van de zwangere buik en het hele lichaam te accentueren. Ik zal je begeleiden en aanwijzingen geven om de mooiste en artistieke foto's te creëren. Het doel is om de unieke vormen en rondingen van het lichaam vast te leggen en tegelijkertijd de emotie en het geluk van jou als aanstaande moeder te laten zien.

Zwangerschapsfotografie is niet alleen een manier om de fysieke veranderingen van het lichaam vast te leggen, maar ook om de band tussen de aanstaande moeder en haar baby te benadrukken. Vaak worden partners en eventuele andere kinderen ook betrokken bij de fotoshoot, waardoor er prachtige familieportretten ontstaan die de liefde en het geluk van het gezin weerspiegelen.

Kortom, zwangerschapsfotografie is een prachtige manier om de bijzondere periode vast te leggen. Het is een viering van het vrouwelijk lichaam, de liefde en de vreugde die een zwangerschap met zich meebrengt. Dus, als je op zoek bent naar een manier om deze kostbare momenten te vereeuwigen, overweeg dan zeker zwangerschapsfotografie. 

Wanneer?

De zwangerschapsshoot is het best te doen wanneer je tussen de 30 en 35 weken zwanger bent. Je buik is dan mooi rond en je bent meestal nog wel redelijk fit. Boek op tijd om zeker te zijn van een plekje wanneer je in deze fase van je zwangerschap bent beland, dit kun je het best tussen de 15 en 20 weken zwangerschap alvast doen.

Tijdens de shoot nemen we de tijd om foto's te maken gedurende de laatste zon-uurtjes in de duinen, maar andere locaties zijn natuurlijk ook mogelijk zoals op het strand of binnen in huis of een andere mooie locatie. In deze tijd is er genoeg ruimte om tussendoor van outfit te wisselen. Ik ben in bezit van prachtige jurken die je tijdens de shoot kunt gebruiken.

Bekijk op instagram de jurken in de hightlights.

Een zwangerschapsshoot is te boeken voor €399,-

Boeken

Boek meteen zodra je weet dat je dit wil, om niet mis te grijpen. 

Wil je een shoot boeken, dan kun je me een berichtje sturen via het contactformulier of een mail sturen naar info@jackyshoots.com

JackyShoots
JackyShoots --50
JackyShoots
JackyShoots
JackyShoots
JackyShoots
JackyShoots
JackyShoots
JackyShoots
JackyShoots
1
JackyShoots --23
JackyShoots zwanger-49
Zwanger
Zwanger
Zwanger
Zwanger
Zwanger
Zwangerschap
JackyShoots - santana-18
Zwanger
JackyShoots - santana-12
JackyShoots - zwanger-25
JackyShoots - zwanger-82
Zwangerschap
JackyShoots - zwanger-70
Zwanger
Zwangerschap
Zwangerschap
Zwangerschap
bottom of page