top of page

Geboorte en eerste 48 uur

Geboortefotografie is een prachtige vorm van fotografie die draait om het vastleggen van de intieme en emotionele momenten rondom de geboorte van een kind. Het is een unieke manier om de kracht, liefde en puurheid van dit bijzondere moment te vereeuwigen.

Ik begrijp het belang van respect en privacy tijdens deze intieme gebeurtenis. Ik werk nauw samen met de ouders om jullie wensen en grenzen te begrijpen, en ik zorg ervoor dat ik onopvallend aanwezig zal zijn om de natuurlijke gang van zaken niet te verstoren.

Geboortefotografie legt niet alleen de geboorte zelf vast, maar ook de emoties en reacties van de ouders, familieleden en medische professionals. Van de spanning en verwachting tot de vreugde en ontroering, elke emotie wordt vastgelegd in beelden die een blijvende herinnering vormen.

De foto's van de geboorte vertellen een verhaal. Ze laten de voorbereidingen zien, de steun en liefde van dierbaren, de intense momenten van bevalling en uiteindelijk de eerste ontmoeting tussen ouders en kind. Deze beelden vangen de rauwe en authentieke emoties op een manier die woorden vaak niet kunnen.

Geboortefotografie is een waardevolle investering in het vastleggen van een van de meest bijzondere momenten in je leven. Het stelt je in staat om later terug te kijken en te herbeleven hoe je kind ter wereld kwam. Het is een eerbetoon aan de kracht van het menselijk lichaam en de liefde die een nieuw leven verwelkomt.

Werkwijze

Wanneer je je bevalling door mij wil laten vastleggen sta ik vanaf 37/38 weken zwangerschap paraat tot en met 42 weken.

We bespreken tijdens het kennismakingsgesprek wanneer je me kunt bellen en wat jullie wensen zijn.

Tarief

Ik hanteer verschillende pakketten voor geboorte fotografie.

Brons €1199,-

- stand by tussen 38-42 weken zwangerschap

- incl mini album

- back up fotograaf

Zilver €1499,-

- stand by tussen 38-42 weken zwangerschap

- incl album 

- back up fotograaf

Goud €1999,-

- stand by tussen 37-42 weken zwangerschap

- incl bewegende beelden

- incl luxe album

- back up fotograaf

JackyShoots
JackyShoots
JackyShoots
JackyShoots
JackyShoots
JackyShoots
JackyShoots
JackyShoots
JackyShoots
JackyShoots
JackyShoots
JackyShoots
bottom of page